Natura

dijous, 21 d’octubre del 2010

Olives trencades

Olives trencades
Ingredients:
- Olives verdes del terreno "Fargues, Sevillenca, Morrudes, Caneteres"
- Sal
- Saboritja o Herba d'olives
-  Aigua
Elaboració:


1.- Amb un bolo de riu es trenquen les olives damunt d'una fusta per tal de no esquitxar se fica un drap
2.- Tal com es van trencar es van ficant dins de un rivell amb aigua.

3.- Quan ja tenim trencades les olives preparem la salmora per saber quan la quantitat de aigua es suficient ficarem un ou dintre de l'aigua i afegirem aigua fins que aquest sure una volta sura ja tenim la salmora.
4.- Llavors omplirem els pots de conserva amb les olives i brinets de saboritja y desprès afegirem el aigua.
5.- Aquesta aigua s'ha d'anar canviant cada dia durant una setmana (per llevar el gust amarg) i desprès d'aquesta setmana les proven i segons els gust del consumidor ja es poden degustar (normalment als 3-4 dies) o si les prefereix més fruixes pos les deixem un poc més.

Que disfruteu, bon profit.

Aquesta es la manera com preparava m'aguela les olives